Ny Hollænderskolen - Trivsel og faglighed for alle

Ny Hollænderskolen er en af Frederiksberg Kommunes 10 folkeskoler. Skolen er firesporet og der går ca. 960 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen fungerer som en afdelingsopdelt skole, hvor undervisningen er baseret på teamsamarbejde i selvstyrende årgangsteam. Skolens pædagogiske medarbejderstab består af 66 lærere og 34 pædagoger.

Skolens værdigrundlag sætter trivsel og faglighed i centrum. Forældrekredsen på Ny Hollænderskolen udviser stort engagement og deltager aktivt og interesseret i skolens liv og udvikling.

Skolefodbold

Tirsdag sejrede Ny Hollænderskolens drenge med 5-1 over Tove Ditlevsens Skole. Det betyder at de foreløbig nået til 5. runde i Ekstra Bladets skolefodboldturnering. Kampreferat kan læses her.
Ingen aktuelle dokumenter