Ny Hollænderskolen - Trivsel og faglighed for alle

Ny Hollænderskolen er en af Frederiksberg Kommunes 10 folkeskoler. Skolen er firesporet og der går ca. 960 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen fungerer som en afdelingsopdelt skole, hvor undervisningen er baseret på teamsamarbejde i selvstyrende årgangsteam. Skolens pædagogiske medarbejderstab består af 66 lærere og 34 pædagoger.

Skolens værdigrundlag sætter trivsel og faglighed i centrum. Forældrekredsen på Ny Hollænderskolen udviser stort engagement og deltager aktivt og interesseret i skolens liv og udvikling.

God Karma

Nyhed billede
5A har i samarbejde med bandet Überlyd lavet nummeret "God Karma", som kan høres på www.Überlyd.dk, under fanen: "Lyt til musik", sang nr. 36.
Tekst og melodi har 5A selv komponeret. Der blev i denne forbindelse også sat fokus på klassetrivsel i musikundervisningen.
Ingen aktuelle dokumenter