Ny Hollænderskolen - Trivsel og faglighed for alle

Tekst

Ny Hollænderskolen er en af Frederiksberg Kommunes 10 folkeskoler. Skolen er firesporet og der går ca. 960 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen fungerer som en afdelingsopdelt skole, hvor undervisningen er baseret på teamsamarbejde i selvstyrende årgangsteam. Skolens pædagogiske medarbejderstab består af 66 lærere og 34 pædagoger.

Skolens værdigrundlag sætter trivsel og faglighed i centrum. Forældrekredsen på Ny Hollænderskolen udviser stort engagement og deltager aktivt og interesseret i skolens liv og udvikling.

God Karma

Nyhed billede
5A har i samarbejde med bandet Überlyd lavet nummeret "God Karma", som kan høres på www.Überlyd.dk, under fanen: "Lyt til musik", sang nr. 36.
Tekst og melodi har 5A selv komponeret. Der blev i denne forbindelse også sat fokus på klassetrivsel i musikundervisningen.
Ingen aktuelle dokumenter
  • Rikke Schultz Pedersen den 16-09-2014
    Ungerådet

Kommunalbestyrelsen har besluttet at etablere et Ungeråd, som skal give de unge mere medindflydelse på udviklingen i byen. Formålet er at sikre, at de unge stemmer bliver hørt bredt i den demokratiske proces i Frederiksberg Kommune.

Du registrerer dig som kandidat til Ungerådet via dette link: Stil op som kandidat til Ungerådsvalget
    Sidste dag for tilmelding som kandidat er den 19. september 2014 kl. 12.00.
    Hvis du har spørgsmål til ungerådsvalget eller behov for hjælp til at registrere dig som kandidat, kan du kontakte sekretariatet på Frederiksberg Bibliotek.

Valget finder sted i perioden 20. september - 3. oktober 2014

Rikke Schultz Pedersen den 07-09-2014
     Skolens motionsdag afholdes tirsdag d 7 oktober.
    Malene Schlabs Olsen den 31-03-2014
    Feriekalender 2013/14 + 2014/15