• Ny Hollænderskolen
  • Hollændervej 3, 1855 Frederiksberg C.
  • nyhollaenderskolen@frederiksberg.dk

Tekst

Ny Hollænderskolen er en af Frederiksberg Kommunes 10 folkeskoler. Skolen er firesporet og der går ca. 960 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen fungerer som en afdelingsopdelt skole, hvor undervisningen er baseret på teamsamarbejde i selvstyrende årgangsteam. Skolens pædagogiske medarbejderstab består af 66 lærere og 34 pædagoger.

Skolens værdigrundlag sætter trivsel og faglighed i centrum. Forældrekredsen på Ny Hollænderskolen udviser stort engagement og deltager aktivt og interesseret i skolens liv og udvikling.

En formiddag med hr. Grøndahl og hr. Bigum

Nyhed billede
Skolen havde den 8. maj besøg af forfatteren Jens Christian Grøndahl og billedkunstneren Martin Bigum.
De har nylig udgivet børnebogen "Mine eftermiddage hos hr. Astrakan". Det var med udgangspunkt i denne, de tegnede og fortalte. Om græsk mytologi, om at være forfatter og om at tegne.
Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads udstiller nogle illustrationer fra bogen.
Ingen aktuelle dokumenter
    Annette Jensen den 29-08-2014
    Tilbud til elever med særlige evner og interesser!
    På UngAkademi Frederiksberg kan vi i år tilbyde 10 forskellige kurser. Kurserne udbydes i samarbejde med højere læreranstalter.
    Du skal skrives en motiveret ansøgning for at blive optaget på holdene.
    Du kan læses mere om kurserne på www.ungakademi.dk  hvor du også tilmelder dig

Annette Jensen den 28-08-2014
    Flagermus-safari i Frederiksberg Have.

Torsdag og fredag den 4. og 5. september

Malene Schlabs Olsen den 31-03-2014