Ny Hollænderskolen - Trivsel og faglighed for alle

Ny Hollænderskolen er en af Frederiksberg Kommunes 10 folkeskoler. Skolen er firesporet og der går ca. 960 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen fungerer som en afdelingsopdelt skole, hvor undervisningen er baseret på teamsamarbejde i selvstyrende årgangsteam. Skolens pædagogiske medarbejderstab består af 66 lærere og 34 pædagoger.

Skolens værdigrundlag sætter trivsel og faglighed i centrum. Forældrekredsen på Ny Hollænderskolen udviser stort engagement og deltager aktivt og interesseret i skolens liv og udvikling.

Skolefodbold

Tirsdag sejrede Ny Hollænderskolens drenge med 5-1 over Tove Ditlevsens Skole. Det betyder at de foreløbig nået til 5. runde i Ekstra Bladets skolefodboldturnering. Kampreferat kan læses her.
Ingen aktuelle dokumenter
    Svend-Arne Vang den 29-10-2014
    Et lille mængde rottegift er forsvundet fra en rottefælde på Ny Hollænderskolens på Hortensiavej på Frederiksberg. Frederiksberg Kommune opfordrer alle forældre til at være ekstra opmærksomme på deres børns helbred og eventuelle symptomer på forgiftning.

En lille dosis rottegift er forsvundet fra en rottefælde på Ny Hollænderskolen på Frederiksberg. Risikoen for, at elever har været i kontakt med giften er lille, men det kan ikke helt udelukkes.

Derfor advarer Frederiksberg Kommune alle forældre til børn på skolen og opfordrer dem til at være ekstra opmærksomme på deres børns helbred i de kommende dage. Skolens personale er ligeledes ekstra opmærksomme på børnenes trivsel. Den forsvundne mængde gift vurderes ikke til at være livsfarlig, men den kan gøre børn syge.

Rottegift virker blodfortyndende. Symptomer på forgiftning med rottegift hos mennesker er blod ved mund, næse og endetarm samt blå mærker på kroppen. Opkastning og blod i urinen eller afføring kan også være symptomer på rottegift-forgiftning.

Ved tvivl om forgiftningsrisiko  bør forældre straks kontakte Giftlinjen på telefon 82 12 12 12 eller akuttelefonen på 1813.

Malene Schlabs Olsen den 31-03-2014
    Feriekalender 2013/14 + 2014/15